Регулатпро – подршка на имунитетот


Регулатпро Био за сите нас
Регулатпро Био е погоден за употреба при појава на настинки. Тој содржи Регулат есенција со биоактивни микронутриенти која има улога на природен имунорегулатор и го подготвува организмот при премин на годишните времиња, кога се зголемува процентот на респираторни заболувања.

Дознај повеќе

Regulatpro® Окончателно здрави!


Regulatpro® регулира процесите в тялото и усилва защитните механизми на организма.

Продуктът е биоактивен ензимен концентрат, който засилва отслабената имунна система, ускорява метаболизма, подобрява производството на енергия, възстановява всички процеси в клетките и подпомага детоксикацията.

Научи повече

Regulatpro® е наменет за сите!

Тој не содржи глутен, алкохол, конзерванси, лактоза, додадени шеќери или геномодифицирани култури. Концентратот е 100% вегански.

Regulatpro® придонесува за нормален енергетски метаболизам, ги штити клетките од оксидативен стрес, придонесува за нормална функција на имунолошкиот системи има силно антивоспалително дејство.

regulatpro-products